Presentera ditt företag med en fotokalender

I konkurrensen om uppdrag, precis som när man söker jobb, är det lätt att försvinna i mängden. Jobbsökarexperter har skrivit om kluriga idéer som används för att inte försvinna i mängden – samma kreativitet kan ju användas för att få konsultuppdrag. Varför inte göra en fotokalender / fotoalmanacka.

Idag så håller ju de digitala kamerorna tillräckligt hög kvalitet för att trycka bilder i lite större storlek. Det är med andra ord väldigt lätt att kunna göra en fotokalender. Det som behövs är ju minst 12 bilder som är passande. Det svåra är kanske att välja ut bilder – att ha ett tema är ju en bra start. Vill man visa på sina starka sidor kan man ju arbeta utifrån vissa ledord. Det är inte alltför svårt att på bilderna lägga in ett ledord. Eller så kan man ju presentera ett antal referensuppdrag man gjort.

Sen är det bara att hitta en leverantör av fotokalender / fotoalmanacka. Det finns många som är bra, men vi kan rekommendera Tida Reklams fotokalender / fotoalmanacka där man förutom månadsbilderna även kan ha en bild på utsidan av kalendern.