Dags för flytt?

Företag verksamma inom IT är ju vana vid flytt av data, men ibland måste man ju flytta fysiskt också. Oftast är det ju en positiv orsak till att man flyttar, men tyvärr kan ju det bli allt för mycket för att det ska kännas roligt. Att anlita en flyttfirma kan minska flyttstressen och dessutom ofta vara ett mer ekonomiskt alternativ.

Med huvudkontor i Borås erbjuder flyttfirma Flyttbilen Borås AB / Fredrik Åkare tjänster inom flytt och transporter i hela Västsverige från Malmö till Göteborg och inåt landet till Jönköping. Verksamheten bedrivs också på andra orter tex Alingsås, Ulricehamn och Varberg.

Det finns ju många flyttfirmor och här kommer lite tips man kan tänka på när man ska anlita flytthjälp:

  1. Fråga vad flyttfirman kan erbjuda. Behöver ni bara transporthjälp med stora, otympliga möbler, eller vill ni slippa allt med flytten – många flyttfirmor erbjuder även flyttstädning.
  2. Stirra er inte blind på priset utan försök tänka på de kostnader som blir av att göra det själv. Tar det t.ex. längre tid att få igång allt på det nya stället kan ju det skapa onödig irritation hos kunderna.
  3. Har flyttfirman alla tillstånd och försäkringar. Det allra enklaste sättet att veta är att kontrollera att de är försäkrade enligt ”Kontor 2003”.

Förhoppningsvis går ju flytten bra och den nya lokalen och ni kan fokusera på det ni är bra på!